Ekologisk tacopaj

Tacopaj 225 grader
Pajdeg:
50 gram margarin
1½ dl ekologisk vetemjöl
½ krm salt
2-2½ msk kallt vatten
Tacoköttfärs:
150 gram eko-nötfärs
2 msk tacokrydda
2 msk vatten
Fyllning över:
1 dl Crème fraiche
1 dl riven ost
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Blanda mjöl och matfett till en grynig massa (sked).
3. Tillsätt salt och vatten. Blanda till en deg (sked+händer).
4. Kläm ut degen i formen och uppåt kanterna.
5. Nagga degen med en gaffel.
6. Förgrädda i ca 15 min.
7. Bryn Köttfärsen (finfördela, inte rosa inuti).
8. Tillsätt tacokrydda och vatten och låt sjuda i 4-5 min. Smaka av.
9. Lägg köttfärsblandningen i pajformen.
10. Blanda crème fraiche och ½ dl riven ost. Bred över köttfärsen. Toppa med ½ dl riven ost.
11 .Grädda ytterligare ca 15 minuter.
Servera med en grönsallad!