Terminsplanering åk 6 Vt-16
Terminsplanering åk 6 Vt 2016
Vecka | Teori | Praktiskt |
2 | Intro Kunskapskrav/Planering av terminen. Hygien och disk. | Fruktsallad m. glass |
3 | Matlagningsmetoder/begrepp/redskap (koka skära) | Hälsosam frukost |
4 | Matlagningsmetoder/begrepp Redskap/bakpulver/ugn | Muffins |
5 | Matlagningsmetoder
| Soppa |
6 | Dagens måltider-tallriksmodell
| Spaghetti och köttfärsås |
7 | Varierade och balanserade måltider
| Mellanmål |
8 | Prov
| Smulpaj |
9 | SPORTLOV |
|
10 | Festmåltid-traditioner | Pizza |
11 | Miljö och livsstil | Wraps |
12 | Miljöarbete (Långfred=Lov 6A) | Hemmagjorda hamburgare |
13 | PÅSKLOV |
|
14 | Miljöarbete | Varm smörgås |
15 | Reklam och information | - |
16 | Reklam och information | Småkakor |
17 | Konsumtion & Ekonomi |
|
18 | LOV-Kristi himmelsfärd |
|
19 | Konsumtion och ekonomi | Pannkakor |
20 | Konsumtion och ekonomi |
|
21 | Konsumtion och ekonomi |
|
22 | Städ och rengöring | Glass |