Terminsplanering åk 7 vt-16
Vecka |
Teori |
Praktiskt |
2 |
Intro Kunskapskrav/Planering av terminen |
Fruktsallad m. glass |
3 |
Tema livsmedelskunskap Hygien och rengöring |
Ostfrallor m.te |
4 |
Tema livsmedelskunskap Förvaring av livsmedel |
Kladdkaksmuffins |
5 |
Tema livsmedelskunskap Säsong och transport |
Kycklingsoppa m. nudlar |
6 |
Tema livsmedelskunskap Hållbar utveckling |
Pasta med vegetarisk sås |
7 |
Tema livsmedelskunskap Miljömärkningar |
Korv stroganoff m. ris |
8 |
Praktiskt prov ”Mitt kylskåp” |
Valfri köttfärsrätt |
9 |
SPORTLOV |
|
10 |
Uppsamlingslektion-göra klart-skriva omdömen |
Rulltårta |
11 |
PROV |
|
12 |
Tema Påsk 7A LOV 7b |
Mattraditioner |
13 |
PÅSKLOV |
|
14 |
Ekonomi |
|
15 |
Ekonomi |
|
16 |
Ekonomi |
|
17 |
Ekonomi |
|
18 |
LOVDAG 7B |
|
19 |
Tvätt |
|
20 |
Tvätt |
|
21 |
Tvätt |
|
22 |
Städ och rengöring |
|
23 |
SISTA VECKAN! |
|